Keland Data lanserar ett program att attestera inköpsorders i iScala

Purchase Order Attest, POA, är ett från iScala fristående program med egen "databas" för att attestera/godkänna inköpsorders i iScala innan de kan skrivas ut. Programmet kräver inte att användaren/attestanten är inloggad i iScala eller är iScala användare. Det enda som krävs är ett mail program samt att man kan koppla upp sig mot företagets intranät.

För mer info kontakta Hans Kers 0705-202658.

Keland Data öppnar kontor i Stockholm

Vi öppnar den 1:a Januari 2012 ett konsult kontor på Söder i Stockholm för att betjäna iScala användare i Stockholm och Stockholms omgivningar. På så sätt har användarna möjlighet att välja om man vill ha hjälp från Stockholms eller Rättviks kontoret.

För kontakt använd kontakt information högst upp på hemsidan.

Keland Data har fått i updrag att uppgradera Legosan AB till iScala 2.3 SR3.

Vi håller fn på med uppgradering av Legaosan ABs iScala system till iScala 2.3 SR3. Efter genomförd uppdatering skall Legosan implementera Advanced Manufacturing samr Security & Governance.

Keland Data tecknar avtal med Sandviken Hus

Vi har efter att uppgraderat Sandviken Hus AB till iScala 2.3 SR3 tecknat ettsamarbetsavtal som innebär att Keland Data verkar som "hus konsult" åt Sandviken Hus och sköter all system administartion av iScala.

Keland Data uppgraderar 3M i Gagnef till iScala 2.3 SR3

Under sensommaren 2011 uppgraderade Keland Data 3M iGagnef till iScala 2.3 SR3 samt installerade Advanced Manufacturing och modulen Security & Governance.

Keland Data Epicor 9 certifierad

Epicor 9 är det senaste för ERP system från Epicor. Epicor 9 rankas av bla Gartner som det mest innovativa och framtidsinriktade ERP systemet på marknaden idag. Epicor 9 innehåller förutom ekonomi och logistik delar även en avancerad MPS modul. Keland Data är idag certifierad för Epicor 9 finans. För mer information om Epicor 9 besök http://www.epicor.com/sweden/Pages/default.aspx.

Leksandsbröd AB - Installerar CashITs nya kassalösning i sin fabriksförsäljning

Leksandsbröd AB uppgraderar bägge CashIT kassorna de har i sin fabriksförsäljnings butik i Häradsbygden, Leksand. Leksandsbröd AB har under många år använt CashIts kassasystem och är mycket nöjda och har därför beslutat gå vidare med CashIT och Keland Data då man var tvungen att byta på grund av den nya kassalagen.

Keland Data på väg mot Epicor 9 certifiering

Epicor 9 är det senaste för ERP system med inriktning mot MPS. MPS användare över hela världen lovordar Epicor 9 som är uppbyggt kring senaste .NET tekniken. Keland Data har genomfört andra steget av tre mot en certifiering som applikationskonsult för Epicor 9. Vi kommer att vara klara med certifieringen under Q2 2010.

Bergkvist-Insjön Trävaror AB - användare av Cash IT Retail

Bergkvist-Insjöns detaljist företag valde Cash IT som sitt nya kassa system. Kassa systemet är totalintegrerat med ordersystemet och PIN kods terminalen.

Ny version av iScala

Epicor har den 8:e oktober lanserat iScala 2.3 SR2 som har en mängd förbättringar som gör att systemet nu intar en särställning på markanden.

Ny version av QlikView

9/9 2009 lanserade QlikTech version 9 av programmet QlikView.  QlikView är världsledande inom sitt segment av marknaden.

Nytt kassasystem från CashIT

CashIT har lanserat sitt nya kassasystem verion 3.0.2 som körs i en ”sluten” dator med operativ systemet Windows Embedded.  Datorn som programmet körs i är en DigiPos Retail Blade.